Almás-répás céklasaláta grillezett csirkemellel

Hozzávalók

  • 1 db cékla
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db alma
  • 1 dl natúr joghurt
  • 1 csipet tengeri só
  • 0,5 ek. olívaolaj
  • egy nagyobb szelet csirkemell
  • pici mustár, olívaolaj, só, bors a páchoz
  • kókuszolaj a sütéshez

 

Elkészítés

1. A zöldségeket meghámozzuk, lereszeljük vagy csíkokra vágjuk. Összekeverjük az olívaolajjal, csipetnyi sóval hintsük meg. A natúr joghurtot is hozzáadjuk. Kicsit hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

2. A húst előző este beleforgatjuk a pácba és frissen kisütve tálaljuk a salátával. Ha úgy szimpatikusabb a husit fel is csíkozhatjuk és a salátához keverhetjük.

Tipp: Akár önállóan is fogyasztható, tízóraira, uzsonnára, de halhoz is nagyon finom köret.

 

Jó étvágyat kívánunk!