Málnás torta

Egy igazi krémes csodára vágysz? Itt egy egészséges hozzávalókkal készült, fehérjében és rostban gazdag málnás gyümölcstorta receptje:

Hozzávalók:

  • 65g darált mandula
  • 50g mogyórvaj
  • 35g juharszirup
  • 300g cottage cheese
  • 60g tojásfehérje
  • 30g Iso Whey Zero (vanília vagy eper ízű)
  • 150g málna
  • 5g útifű maghéj

Elkészítés:

Keverd össze a mogyoróvajat 20 g juharsziruppal és a darált mandulával. Helyezd a masszát egy kerek sütőformába és egy darab sütőpapír segítségével egyenletesen oszlasd el a masszát a forma alján.

Turmixold össze a cottage cheese-t a tojásfehérjével és a proteinporral.

Tedd rá az alapra a tölteléket és kend el egyenletesen.

160 fokon 30 percig kell sütni.  (20perc után érdemes ránézni)

A  málnát, a 15g juharszirupot és az utifúmaghéjat együtt le kell turmixolni, majd amikor a torta elkészült és kihűlt a tetejére rá kell önteni és egyenletesen el kell igazgatni.

Tedd be a hűtőbe kb. 30 percre, hogy a málna bevonat megdermedjen a tetején.